Αύγουστος 2019

Το Facebook λέει ότι το ελάττωμα του Messenger Kids δεν παραβιάζει τον νόμο περί ιδιωτικότητας των παιδιών

Μια επιστολή που στάλθηκε από το Facebook στους Δημοκρατικούς νομοθέτες έχει ρίξει νέο φως στην παραβίαση του Messenger Kids που έλαβε χώρα αυτό το καλοκαίρι - και προκάλεσε νέα αντίδραση από το Κογκρέσο.

Νωρίτερα αυτό το έτος, ένα σφάλμα εφαρμογής στην εφαρμογή Messenger Kids είχε επιτρέψει στα παιδιά να δημιουργήσουν συνομιλίες ομάδας με μη εξουσιοδοτημένους χρήστες. Αυτό παραβίαζε μια βασική υπόσχεση της εφαρμογής, η οποία είχε υποσχεθεί να δώσει στα παιδιά έναν τρόπο να μιλήσουν με φίλους χωρίς να τους εκθέσουν σε ξένους σε απευθείας σύνδεση.

Το Facebook χρηματοδοτεί πείραμα ανάγνωσης μυαλού AI

Το Facebook ανακοίνωσε μια σημαντική ανακάλυψη στο σχέδιό του να δημιουργήσει μια συσκευή που να επιτρέπει στους ανθρώπους να πληκτρολογούν μόνο με τη σκέψη.

Έχει χρηματοδοτήσει μια μελέτη που ανέπτυξε αλγορίθμους μηχανικής μάθησης ικανές να μετατρέψουν την εγκεφαλική δραστηριότητα σε ομιλία.

Εργάστηκε σε ασθενείς με επιληψία που είχαν ήδη ηλεκτρόδια τοποθετημένα στο μυαλό τους για να εκτιμήσουν την προέλευση των επιληπτικών κρίσεων τους, πριν από τη χειρουργική επέμβαση.