Ιούλιος 2021

Τα Windows 11 κυκλοφορούν την πρώτη τους έκδοση beta

Η Microsoft κυκλοφόρησε την πρώτη beta των Windows 11, διαθέσιμη σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Windows Insider. Μέχρι σήμερα, η απόκτηση πρόσβασης στα Windows 11 σήμαινε την εγκατάσταση της προεπισκόπησης του Dev, η οποία σύμφωνα με τη Microsoft είναι για "πολύ τεχνικούς χρήστες" καθώς έχει "τραχιά άκρα". Σύμφωνα με τη Microsoft, η έκδοση beta είναι λιγότερο ασταθής, με τις κατασκευές να επικυρώνονται από τη Microsoft (αν και εξακολουθεί να είναι πιθανώς κάτι που θα θέλετε να εγκαταστήσετε σε δοκιμαστικό μηχάνημα ή δεύτερο τμήμα του δίσκου).

Το HalloApp είναι ένα ιδιωτικό κοινωνικό δίκτυο χωρίς διαφημίσεις από δύο υπαλλήλους του WhatsApp

Δύο από τους πρώτους υπαλλήλους πίσω από το WhatsApp έχουν εμφανιστεί με ένα νέο ιδιωτικό κοινωνικό δίκτυο που ονομάζεται HalloApp.

Από τη Δευτέρα, όλοι μπορούν να κάνουν λήψη και να εγγραφούν στο HalloApp στο App Store της Apple και στο Google Play σε συσκευές Android. Υπάρχουν πολλά παράλληλα μεταξύ HalloApp και WhatsApp: η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για ομαδικές ή μεμονωμένες συνομιλίες με στενούς φίλους και συγγενείς, ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να βρείτε άτομα είναι γνωρίζοντας τον αριθμό τηλεφώνου τους, τα μηνύματα είναι κρυπτογραφημένα και δεν υπάρχουν διαφημίσεις.

Η Microsoft αποδίδει νέα επίθεση SolarWinds σε μια κινεζική ομάδα χάκερ

Το Threat Intelligence Center της Microsoft (MSTIC) ανέφερε την Τρίτη ότι το λογισμικό SolarWinds δέχθηκε επίθεση με εκμετάλλευση μηδενικής ημέρας από μια ομάδα χάκερ που αποκαλεί «DEV-0322». Οι χάκερ επικεντρώθηκαν στο λογισμικό Serv-U FTP της SolarWinds, με τον υποτιθέμενο στόχο να έχουν πρόσβαση στους πελάτες της εταιρείας στην αμυντική βιομηχανία των ΗΠΑ.

Μπορείτε τώρα να υποβάλετε αίτηση για εργασία μέσω του TikTok

Το TikTok δοκιμάζει ένα εργαλείο αίτησης εργασίας που επιτρέπει στους χρήστες του να εφαρμόζουν απευθείας με βιογραφικά βίντεο σε εταιρείες όπως το Chipotle, το Target και το Shopify.

Η εταιρεία Boring του Elon Musk προωθεί τον υπόγειο βρόχο διέλευσης προς το Φορτ Λόντερντεϊλ

Η εταιρεία Boring, η επιχείρηση σήραγγας του Elon Musk, έστειλε ένα υπόγειο σύστημα διέλευσης στο Fort Lauderdale της Φλόριντα, δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης σε ένα tweet. Είναι η τελευταία πόλη που μεταμορφώνεται από το "Tesla in a tunnel" του Musk.

Το Twitter σάς επιτρέπει τώρα να ορίσετε ένα κλειδί ασφαλείας ως τη μόνη μέθοδο ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων

Τον Μάρτιο, το Twitter είπε ότι σύντομα θα σας αφήσει να χρησιμοποιήσετε ένα κλειδί ασφαλείας ως τη μόνη μέθοδο ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων και την Τετάρτη ανακοίνωσε ότι η λειτουργία ήταν ζωντανή τόσο σε κινητά όσο και στον ιστό.