Ιούλιος 2020

Η AMD αναφέρει ότι τα τσιπάκια PS5 και Xbox Series X, οι επεξεργαστές Zen 3 και RDNA 2 GPU θα παραδοθούν εγκαίρως

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της AMD Lisa Su μοιράστηκε κατά τη διάρκεια της έκκλησης κερδών για το δεύτερο τρίμηνο της εταιρείας ότι οι πολλές αναμενόμενες εκδόσεις προϊόντων της είναι ακόμη προγραμματισμένες να κυκλοφορήσουν το 2020. Αυτό περιλαμβάνει τους επεξεργαστές 7nm που βασίζονται στην αρχιτεκτονική Zen 3 και το RDNA 2 (ή "Big Navi") κάρτες γραφικών. Η Su μοιράστηκε επίσης ότι η AMD ξεκίνησε την αρχική παραγωγή και αποστολή τσιπ κονσόλας επόμενης γενιάς, συμπεριλαμβανομένου του PS5 και του Xbox Series X. Και οι δύο κονσόλες είναι έτοιμες να κυκλοφορήσουν αυτές τις διακοπές.

Ο λογαριασμός Twitter του Trump δεν παραβιάστηκε γιατί έχει επιπλέον προστασία

Στη χθεσινή μαζική επίθεση στο Twitter, ορισμένοι από τους λογαριασμούς υψηλότερου προφίλ στην υπηρεσία, όπως ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζο Μπάιντεν, ο Έλον Μόσκ και ο Μπιλ Γκέιτς είχαν καταλάβει τους λογαριασμούς τους για να διενεργήσουν απάτες bitcoin. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ, ίσως ο πιο διάσημος χρήστης του Twitter, δεν έπεσε θύμα της επίθεσης, και αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι το Twitter έχει εφαρμόσει επιπλέον προστασία για τον λογαριασμό του.

Η εφαρμογή Alexa του Amazon θα σας επιτρέψει σύντομα να εκφωνείτε εντολές χωρίς να πατάτε το μπλε κουμπί

Η Amazon κάνει μια μικρή αλλαγή στην εφαρμογή Alexa για iOS και Android. Σε λίγες μέρες δεν θα χρειαστεί πλέον να πατήσετε το μπλε κουμπί Alexa στην οθόνη σας για να πείτε μια φωνητική εντολή, αναφέρει το TechCrunch. Δυστυχώς, η νέα λειτουργία "ανοιχτής συνομιλίας" λειτουργεί προφανώς μόνο εάν εκκινήσετε την εφαρμογή και συνεχώς τη διατηρείτε ανοιχτή στο τηλέφωνό σας. Για μένα, δεν θα είναι πολύ χρήσιμο έως ότου μπορώ να χρησιμοποιήσω το Alexa στο iPhone μου χωρίς να το ξεκλειδώσω και να το ξεκινήσω πρώτα.